Уини Харлоу, която се снима гола за Women’s Health

Стандартите за красота в последните години се променят. Или по-точно – стават толкова широки, колкото са хората на планетата. И това е най-нормалното нещо. “Красотата е това, което всеки от нас иска тя да е”, казва Уини Харлоу.
28-годишният модел е истинско доказателство за думите си. Тя страда от витилиго – автоимунно заболяване, което кара участъци от кожата на тялото да губят изцяло пигментацията си. Харлоу за първи път решава да покаже цялото си тяло за фотосесия за Women’s Health.
Тя се снима в няколко различни пози напълно гола, като единственият аксесоар по нея са обеците. “Получавала съм безброй откази по пътя си, но просто продължих нататък”, разказва моделът, чието истинско име е Шантел Уитни Браун-Йънг.
Харлоу признава, че е било доста страшно да се стреми към успех, когато е изцяло под прожекторите, но впоследствие е приела това за благословия. Разказва за момиче, което е дошло при нея, за да й признае, че майка му също страда от витилиго.
“През целия си живот майка ми се чувстваше грозна. Обаче й показах твоя снимка и сега тя дори носи дрехи с къс ръкав”, предава разказа на момичето Уини. “Радвам се, че мога да накарам хората да се чувстват уверени, независимо какви са и с какво се занимават.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как изглежда новата луксозна къща на Гала ВИДЕО

Гала има повод да почерпи, защото вече е горд собственик на мечтана къща. Тв водещата се похвали в профила си в социалните мрежи с мястото, в което вече ще живеят със Стефан, а реакциите са очаквани. От видеата, които пусна в профила си блондинката става пределно ясно, че новия й […]

Subscribe US Now