Още разкрития от Шакира

Шакира е сигурна, че няма да позволи “много тежката година” да й попречи по пътя ѝ към славата. Доказателство за това е и една от последните ѝ песни, която не престава да чупи рекорди.
46-годишната звезда гостува в The Tonight Show с Джими Фалън, където представи сингъла си “Bzrp Music Sessions, Vol. 53” на живо. В шоуто тя разказва как се свърза с Bizarrap за проекта. “Нещото с тази песен е, че се превърна в химн за толкова много жени по света. Имах много тежка година след раздялата ми и написването на тази песен беше толкова важно за мен”, казва тя пред водещия. “Това беше здравословен начин да канализирам емоциите си.”
Песента помогна на Шакира да счупи 14 световни рекорда на Гинес, а текстът привидно намеква за раздялата, последиците от нея и сегашната приятелка на Пике – Клара Чиа Марти. “След като пуснахме тази песен, наистина се почувствах чудесено. Почувствах подкрепа. Имам сестринство от жени, които са минали през същите неща, през които аз съм минала, които мислят по начина, по който аз мисля, които се чувстват по начина, по който аз се чувствам, които трябваше да търпят толкова много глупости по начина, по който аз трябваше. И знаете ли, аз написах песента за себе си”, категорична е Шакира.
Тя признава още, че най-вероятно всичко това е трябвало да ѝ се случи, за да направи това, защото толкова много жени по света, са се нуждаели от форум и глас, който да ги представлява. Шакира добавя по време на разговора, че именно по-големият им син с Пике – Милан, който е на 10 г., я е насърчил да работи с Bizarrap. “Той ми каза: “Мамо, трябва да си сътрудничиш с Bizarrap. Трябва да запишеш песен с Bizarrap, защото ще бъдете номер едно”, разказва Шакира на Фалън, като продължава: “Милан дори изпрати аудио съобщение на моя мениджър с думите: “Трябва съберете майка ми с Bizarrap за обща песен.”
Шакира, която също споделя 8-годишния Саша с Пике, обяви раздялата си с футболната звезда миналия юни, след като за първи път потвърдиха връзката си през март 2011 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа съвсем му отпусна края, пусна по щръкнали зърна ВИДЕО 18+

Колкото и хейт да вали по адрес на Андреа, това няма да промени стила й да скандализира с голи и провокативни снимки от профила си в социалните мрежи. Поредната порция е под формата на видео, в което тя директно показва щръкналите си зърна без капка свян. Е, едва ли се […]