Необичайната книга, която Том Ханкс ще напише

Том Ханкс е едно от големите имена в Холивуд и едва ли има човек, който да не е гледал поне един филм с негово участие. Още повече, че актьорът има зад гърба си над 80 заснети филма.
Това обаче не му попречи да се пошегува в интервю за списание People, че от всички тези филми, в които се е снимал, има около четири, които не са никак лоши. Без да уточнява, разбира се, кои са те.
А на фона на тези шеги (а може и да не са, кой знае) разбираме, че Ханкс ще издаде книга. Но тя няма да бъде автобиография, разказваща пътя му към успеха, а нещо доста по-интересно и нестандартно.
The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece се очаква да бъде пусната в продажба през май 2023 г. и ще разказва за снимките на супергеройски филм, вдъхновен от комикс. И разбира се, в него има само големи имена в киното.
Интересното е, че всеки един от персонажите в книгата ще прави или премине през нещо, което самият Том Ханкс е преживял през дългата си кариера. Част от действието в книгата е ситуирано през 1947 г., когато войник се прибира от фронта и остава огромен отпечатък върху петгодишния си племенник. 
По-късно малчуганът започва да пише и рисува комикси, в които вкарва именно чичо си като главен герой. А много години по-късно холивудски режисьор решава да пренесе рисунките и историите на момчето на голям екран. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Красавица от БНТ попадна на магично място и... СНИМКИ

Ева Кикерезова не може да се нарадва на магията на топла Йордания, където се намира в момента със семейството си. Красивата водеща на БНТ избяга от бурите и дъжда в София и буквално попадна в магична обстановка. “В Йордания сме и обикаляме навсякъде. Имахме и разходка в пустинята с джипове, […]