Мъжът на Ива Давидова й скочи: Събуждах се опикан от нея

В началото на седмица първи писахме за новия грандиозен скандал, който разтърси из основи родния шоубизнес. Става въпрос за пореден провален брак, който завършва с изневяра и грозни думи.

Наш репортер първи научи за драмата в семейството на народната певица Ива Давидова, която е хванала съпруга си в паралелна връзка с друга жена. Цялата ситуация е грозна и несправедлива най-вече към тяхната 2-годишна дъщеричка, а той реши да използва социалните мрежи и да се опита да оправдае постъпката си. 
Димо Кирилов, както е името на съпруга на Ива Давидова, излезе с официално обръщение пред последователите във Фейсбук по повод новината за изневярата и че от една година не се интересува от детето си. 
“И аз като живо същество имам право да се защитетя по случай нападките на Ива Давидова.Човек от хубавото няма да избяга! Пожелавам на всеки, който не ми вярва, да живее поне месец с Ива Давидова!

Да я гледа сутрин как започва с бира, на обяд минава на вино и вечер завършва с узо или уиски! Да си легне до теб и както не всяка вечер, но през вечер, да се изпусне и ти се събудиш опикан. Всеки ден да търсиш скандалите с хората, защото това за нея е реклама и се чувства горда.
По случай Радостина – жена, която много харесвам -лаборантка, а не чистачка на 37 години,а не на 40+. Бизнес дама е, на която Ива Давидова не може да стъпне на малкия пръст, но за жалост ми е само бизнес партньор. По случай лъжите, с които я напада Давидова, тя ще си потърси адекватната справедливост в съда.
Няма да остане нищо неразкрито! Обещавам ви!Относно дъщеря ми, от една година е укривана от мен и нямам никакъв допир до нея. Има неща, за които ще останете шокирани, но това ще разберете в последствие. След като разговарям с МВР! И за измамата, която сътвори Давидова, която открадна от мен огромна сума пари”, защитава се Димо и отрича да има връзка с въпросната жена, която лично е обяснила на Ива за връзката с мъжа й, а нашата медия дори разполага със скрийшове на разкритията. 
Потърсихме певицата Ива Давидова за коментар, но тя също е предприела съдебни битки и бе доста лаконична: “Развеселих се на всички лъжи и клевети, поне да бяха грамотно написани. Висша форма на вина и безсилие. Само отвори още работа на моите адвокати. С тази гнусна постъпка към майката на детето си показа истинското си лице пред цялото общество. Аз за разлика от него никога няма да го обидя, оскверня, нито пък свързаните с него лица. Има си Съд, има Господ. Но най-голямата присъда ще му даде нашата дъщеря Валена”./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Даниел Петканов се жалва в мрежата, Александра го проклела и ето какво го сполетя СНИМКИ

Лудият репортер Даниел Петканов се ожали в мрежата. “Когато те застигне проклятието на бившата ти жена”, проплака дългучът. Оказва се, че той е бил приклещен от служителите на градска мобилност, които са поставили скоба на автомобила му.  Бившият мъж на инфлуенсър номер 1 Александра Богданска се оплака, че цяла година паркира на […]