Красавица от БНТ попадна на магично място и… СНИМКИ

Ева Кикерезова не може да се нарадва на магията на топла Йордания, където се намира в момента със семейството си. Красивата водеща на БНТ избяга от бурите и дъжда в София и буквално попадна в магична обстановка.

“В Йордания сме и обикаляме навсякъде. Имахме и разходка в пустинята с джипове, след това спахме в бедуинско селище и хапвахме от месната храна”, споделя наскоро блондинката пред Sofia24.bg.

Ева Кикерезова прикова вниманието с това обяснение в любов от Сан Марино СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Eva Kikerezova (@evakikerezova)

“Бяхме в Петра, в Акаба, Аман и до Мъртво море. През нощта в пустинята беше магично, защото легнахме на пясъка и гледахме Млечния път, който се виждаше доста ясно”, добавя още тя и не пропуска да отбележи, че на това пътуване е само със съпруга си и приятели, а децата са поверени на грижите на бабите и дядовците.
Кошмарен инцидент едва не ослепи Ева Кикерезова СНИМКА
“Разглобих се от ходене и изкачване на хиляди стъпала, но определено си заслужаваше. Много ми харесва храната и гледам да опитвам от всичко”.

Една седмица в Йордания с път, нощувки, закуски и вечери излиза около 1000 лева на човек, допълва Кикерезова./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шер и защо участва в ревю на 76 години

В последните няколко години музикалната кариера на Шер не е много активна. Което не означава, че певицата си почива – тя пусна собствен парфюм, козметична линия в колаборация с MAC Cosmetics, дрехи с Донатела Версаче. И се завърна на сцената под формата на модел на 76 години. Изпълнителката на “Believe” […]