Къде е Кейт

През отминаващата седмица нови драматични събития оказаха своето влияние върху кралското семейство. Съпругът на втората братовчедка на крал Чарлз лейди Габриела Кенсигтън почина внезапно. Междувременно в Уиндзор се състоя възпоменателна служба за покойния крал Константинос Гръцки.
Принц Уилям трябваше да присъства на службата като своеобразен заместник на баща си, който се бори с рака. Пресслужбата на Уилям обаче пусна кратко съобщение, в което поясни, че принцът ще пропусне събитието “по лични причини”.
Разбира се, подобно обяснение бързо породи спекулации, че здравето на Кейт Мидълтън сe е влошило. Съпругата на Уилям претърпя операция в коремната област в средата на януари тази година, като прекара почти две седмици в болница.
Точно това наложи намеса на двореца Кенсигтън, който се грижи за връзките с обществеността на принца и принцесата на Уелс. “Бяхме много ясни, че принцесата на Уелс няма да е налична до седмицата след Великден, а Кенсигтън ще информира за актуални новини, само ако има нещо значително”, цитират го от Hello.
Покрай притесненията от отсъствието на Уилям на мемориалната служба за крал Константинос, Кенсигтън поясниха кратко, че Кейт Мидълтън “е добре” и явно не тя е причината съпругът й да пропусне събитието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Даниел Крейг в 26 факта

Днес, 2 март, рожден ден празнува британският актьор Даниел Крейг. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now