Кои са мъжете в живота на Дуа Липа

Дуа Липа е сред най-популярните поп изпълнители в света и не минава много време, без нейно парче да се появи във всички класации.
Цялата тази популярност генерира голям интерес към личния ѝ живот и кара хората да се питат с кого ли излиза сега. Ето защо от People са събрали всички мъже, с които Дуа Липа е излизала през последните години, откакто е известна.
Айзък Карю
Именно с британския модел е първата публична връзка на изпълнителката. Двамата се запознат и стават гаджета през 2015 г., но през 2017 г. късат. 
Пол Клейн
Малко след раздялата си с Карю, Дуа Липа започва връзка с Пол Клейн, който освен като музикант, се изявява и като модел. Връзката им обаче продължава едва пет месеца и се разделят през януари 2018 г.
Макар и кратка, връзката им се е оказала важна за Клейн, който след това споделя, че е преживял много трудно раздялата.
Ануар Хадид
И така стигаме до най-дългата публична връзка на Дуа Липа – тази с брата на Джиджи и Бела Хадид. Двамата започват да излизат през юни 2019 г., като  през ноември същата година дебютират на първото си официално събитие заедно – American Music Awards.
До края на връзката им не е ясно как се стига, но през декември 2021 г. вече се знае, че са взели решение да се разделят.
Ромен Гаврас
През февруари 2023 г. Дуа Липа започва връзка с френския режисьор Ромен Гаврас, който преди това имаше шестмесечна връзка с Рита Ора.
Двамата се показаха като двойка през месец май на филмовия фестивал в Кан. Не е ясно обаче кога, как и защо е приключила връзката им.
Калъм Търнър
И така стигаме до връзката на Дуа Липа с актьора Калъм Търнър. Не е ясно кога двамата са започнали да излизат, но първите им общи снимки са от афтърпарти по случай филма Masters of Air този януари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На гости в дома на София Вергара

Дворцовото имение на София Вергара в осеяния със звезди квартал “Бевърли Парк” в Лос Анджелис крие в себе си величие от стария свят, подходящо за кралски особи. Но при организирането на пространството актрисата иска да гарантира, че гостите ще се чувстват комфортно там, затова решава да направи някои промени. “Не […]

Subscribe US Now