Шер и защо участва в ревю на 76 години

В последните няколко години музикалната кариера на Шер не е много активна. Което не означава, че певицата си почива – тя пусна собствен парфюм, козметична линия в колаборация с MAC Cosmetics, дрехи с Донатела Версаче.
И се завърна на сцената под формата на модел на 76 години.
Изпълнителката на “Believe” закри ревюто с пролетно-лятната колекция на Balmain по време на седмицата на модата в Париж. Шер се разходи по котешката пътечка, облечена в прилепнал гащеризон в сребристо и черно в комбинация с обувки на платформи.
Тя беше поканена лично от творческия директор на модната къща Оливие Рустейн. Часове след ревюто Шер сподели екзалтирана публикация в Twitter профила си.
“Прекарах страхотно на сцената. Това вероятно беше най-хубавото ревю въобще!”, написа тя. И допълни: “Сцената ме викаше. Шер… О, Шер… Ела си вкъщи… Чувам те.” Последните концерти, които тя направи, бяха през 2020 г. като част от турнето й Here We Go Again.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис България Теодора Мудева търси новата Мис Сливен СНИМКИ

След двегодишно прекъсване заради Ковид обстановката, Сливен отново ще има своята претендентка за короната на Мис България. Грандиозният спектакъл ще събере гости на града в зала Сливен на 19 октомври от 19:30 часа. Вече започнаха записванията на участнички от град Сливен и цялата околия. След изключителния успех на Мис България Теодора […]