Мариана Векилска в опасна близост с известен политик СНИМКИ

Тв водещата Мариана Векилска се появи на парти с политик от партията на Слави Трифонов, Двамата изглеждаха доста близки, а дружбата им озадачи всички присъстващи. 

Звездата на БНТ по никакъв начин не се смути, че дава повод за клюки, а вместо това се отдаде на сладки раздумки със скандалния бивш народен представител. 

Става въпрос за проф. Андрей Чорбанов, който се появи също на въпросното парти и се настани на едно от сеператата, заедно с Векилска. Векилска и Чорбанов увлекателно си приказваха и не се тормозиха от множеството обективи на фотоапаратите, ориентирани към тях.
Припомняме, че Векилска се раздели със съпруга си Симеон Колев през 2015 година. Разводът им бе мъчителен за радиоводещия, който дори сподели, че е преодолял всичко с чести визити при психотерапевт, за да надмогне депресията. 
След раздялата със Симо, Мариана не е показвала да има близки отношения с друг мъж и сега всички се чудят дали нямаме новина с появата на светско събитие с известния политик от “Има такъв народ”. /show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ергенът Виктор Стоянов: Всеки мъж е снимал домашно порно, аз също БЛИЦ TV

“Ергенът” Виктор Стоянов е новият гост на Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек”.  Чрез участието си в риалити формата накара цяла България да говори за него, а в нашия подкаст той се отпусна и показа истинското си лице. С водещия говорят открито за скандала му с участничките от […]

Subscribe US Now