Световен блясък и трогателни изненади на юбилея на “Ритон” СНИМКИ

Невероятно светлинно шоу, стилна сценография и богат музикален репертоар превърнаха 45-ия юбилей на “Ритон” в истинско пиршество за сетивата на хиляди българи в препълнената зала 1 на НДК на 3 ноември.

Най-успешният ни дует направи своето поредно потвърждение от сцената, че когато любовта в живота е толкова силна, неминуемо се пренася и в творчеството им. Катя и Здравко поднесоха своя скъп подарък към публиката със закачливо намигване още в началото за своите бъдещи 50, 60, 70 и повече юбилея на сцената, в които със сигурност ще бъдат не по-малко изненадващи.
Всъщност, Катя и Здравко успяха да превърнат грандиозния си концерт и във вълнуващ разговор с публиката, която активно се включваше не само в песните на любимците си, но и в доброто настроение, с което те си разменяха закачки между песните. По време на едно от изпълненията им дори, цялата зала заприлича на магично звездно небе заради невероятната атмосфера, която създадоха хилядите включени фенерчета на мобилните телефони.
Верни на стила си, “Ритон” отново изненадаха с екстравагантност – Катя се появи с атрактивна нова прическа и блестеше като чисто злато с шикозната си рокля, а белия костюм на Здравко добавяше чист диамантен отблясък в цялостното излъчване на дуета. Не по-малко стилни бяха и вокалистките на дуета, по-популярни като “Ангелите на Ритон”, а също и бенда, с които след толкова години са досущ като истинско голямо семейство.
Катя и Здравко по традиция изпяха най-големите си хитове, сред които “Джалма”, “Елате ни на гости”, “Цяла нощ”, “Някога, но не сега”, “Прегърни ме”, “Накъдето ми видят очите”, “Дон Кихот” и много, много други, но представиха и най-новите си песни, които ще намерят място в следващия им албум – “Крадецът на мисли”, “Случва се нещо”, “Брой до три” и други, които дадоха сериозна заявка за бъдещи хитове, създавайки такова настроение в залата, че някои даже скочиха да танцуват до местата си.
Този път, за изненада, в репертоара на “Ритон” намери място и един от най-големите им хитове – “Изповед”, която развълнува мнозина. Песен, която изстреля на върха преди години днешната голяма звезда на руската сцена и добър приятел на “Ритон” – Филип Киркоров.
Катя и Здравко не пропуснаха да изразят огромната си почит и признание към композитора Тончо Русев, написал някои от емблематичните им хитове и заедно с публиката го аплодираха дълго.
Трогателно и запомнящо се бе и финалното изпълнение на “Ритон”, като своеобразен поздрав към чествания наскоро у нас Ден на будителите. На сцената до Катя и Здравко излязоха сладурите от детска вокална група “Бон-бон”, за да изпълнят заедно новата песен на дуета, посветена на учителите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

След скандала със СНИМКИТЕ: Рут Колева с шокиращи разкрития за състоянието на паметника в Перущица

Скандалната певица Рут Колева се оказа отново под прицел и неодобрение от страна на обществото. Този път разлюти българския народ с последната си фотосесия, която е направила върху костите на загинали в Априлското въстание в гр. Перущица.  Надигна се сериозен бунт срещу нея и действията й, които мнозина намират за оскверняващи […]