Кралица Рания – от траур до повод за радост

В края на месец май йорданската кралица съобщи за смъртта на баща си Файзал Сиди ал Ясин и оттогава е в траур. Не ето че сега се завръща в официалния си профил в Instagram, за да съобщи една радостна новина.
По-голяма дъщеря на крал Абдула II и кралица Рания е сгодена.
25-годишната принцеса Иман официално се е сгодила за Джамил Александър Термиотис на 5 юли в присъствието на родителите си, както и на братята и сестра си – престолонаследникът принц Хюсеин, 22-годишната принцеса Салма и 17-годишният принц Хашем, съобщават от кралския двор.
На снимката се вижда Иман облечена в семпла бяла рокля и с диамантен годежен пръстен на дясната ръка в прегръдките на годеника си. Снимката беше споделена и от кралица Рания с пожелания за “живот, изпълнен с любов и смях”.
Джамил Термиотис е роден в Каракас, Венецуела през 1994 г. и е от гръцки произход, съобщават от The National. Работи като финансист в Ню Йорк. Иман пък е завършила Джорджтаунския университет в Ню Йорк подобна на по-големия си брат принц Хюсеин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето къде се оказа, че живеят Пиленцата от Монако в Кан ВИДЕО

Пиленцата от Монако май се опитват да бъдат най-активните родни инфлуенсъри с честотата, с която публикуват постове в мрежата. За техен ужас обаче, подигравките са най-често срещаната реакция от страна на последователите към тях. Двамата превърнаха връзката си в истински панаир – ту се събират, ту се разделят, а накрая всичко […]

Subscribe US Now