Певица на Слави Трифонов роди момиче на депутат от ИТН

Лилия Стефанова – вокалистката на „Ку-Ку Бенд“, стана майка за първи път. Въпреки че 32-годишната певица все още не е обявила радостната новина пред последователите си в социалната мрежа, съпругът й Станислав Балабанов – депутатът от ИТН, разкри за щастливото събитие в семейството си в телевизионно интервю.

Той сподели как новината, че е станал баща получил, докато бил с българската делегация в Украйна за среща с президента Володимир Зеленски.
Балабанов описа стъписващата гледка от войната, където ракетен удар се е взривил близо до българската делегация, начело с премиера Кирил Петков.
В същото време в България жена му ражда първородното им дете. Новороденото момиченце ще носи името Зара, сподели щастливия татко в ефира на „Тази събота и неделя“ по bTV.

„Точно преди да започне нашата операция по завръщането ни от Украйна, се случи нещо критично. Преди повече от 24 часа имаше сигнали за тревоги от ракетни удари и около 6 часа следобед вчера поразиха Киев. Едната се взриви на 200 метра от нас. Ние бяхме с кортежа и чакахме да се качим на влака за Полша.
Всички изчакахме за момент, за да бъдем сигурни, че ще е безопасно да пътуваме във влака. Предложиха ни вариант да останем в бомбоубежище на на жп гарата, но се качихме във влака. Следващият половин час бяха най-дългите 30 минути в живота ми – без осветление, без светлина. Влакът тръгна в посока ракетния изстрел, тъй като това беше маршрутът ни. Нямахме информация дали руските сили няма да решат да стрелят по други цели, както преди дни стреляха по жп гари“ –  разказа от първо лице Балабанов, цитирано от signal.bg./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Преслава остана без думи от това желание на свой почитател СНИМКИ

На фолк звездата Преслава й се случи нещо неочаквано по време на участие, което я остави без думи. Гласовитата пайнерка се шашардиса на сцената на клуба и не знаеше как да реагира на това, което я помоли голям неин почитател.  Цялото заведение яхна, след като тя сподели с всички по […]