Внучката на Тодор Колев блесна гола в кабаретно шоу ВИДЕО 18+,

Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева нагорещи до крайност социалните мрежи с това, което показа. Актрисата, която видяхме и в култовия медицински сериал “Откраднат живот”, е повече от изкусителна.

Причината да изглежда по този начин се оказа специално кабаре шоу, в което Теодора взима участие. Нейният номер е въртенето на обръч, с който поддържа и фигурата си. Но въртене на обръч по жартиер, корсет, изрязани и впити костюми, мрежести чорапогащници… В един от скечовете Теодора е дори без сутиен, а на зърната на гърдите си е поставила звездички.
Внучката на Тодор Колев умили мрежата с тази СНИМКА на бебето си

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Teddy Goode (@teodorakuleva_goode)

Еротичното изпълнение актрисата определя като “едно от най-интересните и вълнуващи неща”. “Бурлеската е забавен, но и еротичен сценичен акт, който досега не е правен в България”, казва още внучката на Тодор Колев, за шоуто си, което кръщава “Бум кабаре”.
Внучката на Тодор Колев направи нещо, за което горчиво съжалява СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Teddy Goode (@teodorakuleva_goode)

Влечението на Кулева по този тип изкуство е от Лондон, където дълго време живее и където среща половинката си Джоузеф Гууд. В лондонските артсвърталища тя е не просто зрител – играе с обръч на тамошните сцени. А актьорството е оставила отдавна на заден план./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg