Как са се запознали Мария Бакалова и Валери Григоров

Вече не е тайна за никого, че Мария Бакалова и Валери Григоров са новата известна двойка. Първоначално двамата не обявяваха връзката си официално, но това се промени първо с появата им на събитие, а след това и в социалните мрежи.
Сега от гостуване на Бакалова и Юлиан Костов в подкаста на Слави Панайотов – Clash Cast, разбираме и малко повече подробности около това как актрисата и синът на Мария Гроздева са се запознали.
По принцип целият разговор с актьорите бе насочен към тях и това, което им се случва и предстои в професионален план, но в студиото бе и самият Григоров. Слави Панайотов, разбира се, не се поколеба да го покани да се присъедини към разговора в неговия край.
И така разбираме, че Мария Бакалова и Валери Григоров са се запознали на снимките на филма Dirty Angels, за който разбрахме в края на миналата година. В него актрисата ще си партнира с Руби Роуз и Ева Грийн, но не знаехме, че и Григоров има участие.
Без да навлиза в подробности, той казва, че е част от каскадьорите във филма. Двамата не издават повече подробности, но загатват, че снимките са се провели и в България, и в Гърция. Живеещата в Лос Анджелис през последните няколко години актриса допълва, че връзката от разстояние не е проблем, когато има любов и разбирателство.
Като част от разговора Юлиан Костов разказва, че с Мария Бакалова са заснели няколко интимни сцени, част от филма “Триумф”, в който участват. Двамата допълват, че им е било леко неудобно, защото са много добри приятели, но в същото време им е било забавно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За какво е благодарна Джулиет Луис

Вероятно мнозина помнят Джулиет Луис, актрисата, която нашумя през 90-те г. със ролите си в касови филми като “Нос Страх” и, както и с романтичните си връзки с актьорите Джони Деп и Брат Пит. Сега, толкова години по-късно, 49-годишната актриса се снима основно в телевизионни предавания и сериали. И признава, […]