Каква майка си мисли, че ще бъде Риана

Не се и съмняваме, че Риана е вече в трескава подготовка за появата на първото си дете с рапъра ASAP Rocky и дори и не сме изненадани от факта, че тя самата вече е наясно каква майка ще бъде.
По време на събитието за пускането на марката си Fenty Beauty в една от големите вериги козметични магазини, сияещата певица разкри вълнението си около предстоящото щастливо събитие и съвсем както и очаквахме, защото Риана е самото превъплъщение на неукротима фурия, тя сподели за самата себе си, че очаква да бъде една твърде закриляща майка.
“Това до голяма степен ми кореспондира, наистина имам чувството, че ще бъда точно такава майка. Напълно психо”. Но освен за емоционалната страна на майчинството, Риана споделя и за това, че за нея ще е важно да даде свобода на детето си да израсне без тя да се намесва твърде много, за да развие то характера си и да бъде себе си.
Естествено, познати на звездата я “заливат” с куп съвети за родителството, пише Elle.
“Може би най-добрият съвет е да спя сега, защото после няма да имам тази възможност.”
Остава ни и ние да я посъветваме наистина добре да навакса със съня сега, защото ако сметките ни са правилни, тя е вече в третия триместър на бременността си и бебешкият плач съвсем скоро ще се старае да я държи будна до среднощ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емануела си разменя въздушни целувки с този красив и известен сърбин СНИМКИ

Топ звездата Емануела се оказа в епицентъра на купона в Студентски град, където последното й участие ще се помни дълго. Певицата с изумрудените очи бе неочаквано изненадана от много известен и красив мъж, който се появи на нейно участие.  Той не остана скрит за дълго, тъй като зоркото око на […]

Subscribe US Now