Мария Илиева смъкна 20 кила по много опасен начин

Поп певицата Мария Илиева показа ново и силно вталено тяло, за което я заподозряха, че е прибегнала до опасна “диета”.

От последните й кадри в социалните мрежи се вижда, че тя тежи почти колкото Натали Трифонова. Част от колежките на младата майка се запитаха дали и тя не се е вталила с така модерните в момента препарати за контрол на диабета, които се инжектират в корема, пише “Уикенд”.
Терапията се провежда под медицинско наблюдение в рамките на три месеца и се боде по една инжекция на седмица. Четири дози струват 200 лева, така че реално отслабването е по джоба на заможната певица.

Мария е свалила около 20 кила от осанката си или поне така изглежда на снимки. Предполага се, че най-вероятно гласовитата изпълнителка е използвала лекарството „Оземпик” (познато и като семаглутид) за лечение на диабет, за да постигне такава визия.
Въпросният медикамент се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Протоколът, с който се разрешава лекарството да е безплатно, се издава на базата на документация, издадена от ендокринолога, който е поставил диагнозата на пациента. Със същото лекарство се стопиха певиците Галена, Деси Слава, Андреа, Мила Михова и Симона Загорова. Явно препаратът е най-модерен сред изпълнителките, които са готови да платят с цената на здравето си, но да се вталят, защото е известно, че инжекциите са изключително вредни./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как е изглеждала Летисия, преди да стане кралица

Кралица Летисия е една от най-коментираните дами в света и често се дава като пример за стил, женственост и красота. Но преди да стане съпруга на настоящия испански крал Фелипе VI, 50-годишната Летисия Ортис Рокасолано работи като журналист и тв водещ и изглежда доста по-различно от сега. Следващата година съпрузите ще […]

Subscribe US Now