Има ли Анджелина Джоли нова любов в живота си

Много време измина от раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит. През 2016 г. те обявиха, че вече не са заедно, но пък нещо много важно продължава да ги свързва. И това са децата им.
След като приключи връзката си с Брад Пит, Анджелина Джоли беше свързвана с музиканта The Weeknd. Въпреки че според мнозина между двамата се е случило нещо романтично, източник на Us Magazine издаде, че The Weeknd по-скоро гледа на Джоли като на своя муза. “Те имат повече общи неща, отколкото хората биха си помислили”, допълни още източникът.
Романтичният живот на актрисата обаче засега остава забулен в мистерия. Това, което можем да предположим обаче, е че тя е готова да срещне следващата си голяма любов. Самата Анджелина Джоли преди е признавала, че самотният ѝ живот изобщо не ѝ е любим. “Не ми харесва да съм сама. Няма нищо хубаво в това. Просто е трудно”, споделя тя пред The Telegraph през 2017 г.
Според най-новите слухове пък е съвсем възможно новият кандидат за сърцето на Анджелина Джоли да е актьорът Пол Мескал. Двамата са били забелязани да пият кафе заедно, докато все още циркулират предположенията, че той и Фийби Бриджърс тихомълком са се разделили, пише Us Magazine.
Това, което обаче може да разколебае всеки дали отношенията между Анджелина Джоли и Пол Мескал са романтични, е присъствието на Шайло на срещата им в кафенето Almeida Café & Bar в Лондон. Шайло е 16-годишната дъщеря на Джоли и Брад Пит.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване какво се случва днес с Пацо от "Биг Брадър" СНИМКИ

Едва ли сте забравили за Панайот от един от най-силните сезони на риалити формата “Биг Брадър”. Култовият риалити герой живее доста любопитен начин на живот, който със сигурност приковава вниманието на феновете му в мрежата. Звездата посрещна Новата година в компанията на добрите си приятели Фънки и Константин, а заедно с […]