Кое ще е първото кралско бебе за 2024 г.

През отминаващата година във Великото херцогство на Люксембург се състоя една от европейските монархически сватби. Принцеса Александра се омъжи за Николас Багори през април.
Сега двойката очаква първото си дете. Новината беше съобщена на официалния сайт на херцогството, както и в Instagram профила му. “Великият херцог и херцогиня съобщават с огромна радост, че принцеса Александра и Николас Багори очакват първото си дете.”
В съобщението се допълва още, че бебето се очаква да се роди през пролетта. Александра е единствената дъщеря на монарха на Люксембург Анри и съпругата му Мария Тереза. Те са родители и на четирима сина.
Най-големият – престолонаследникът принц Гийом, стана баща за втори път през 2023 г., като с херцогиня Стефани са родители на две момчета, Шарл Жан Филип и Франсоа Анри Луис.
Друг син на херцозите – принц Феликс и съпругата му Клер, също очакват бебе, припомня Royal Central.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайното хоби на Камила

В края на всяка календарна година преосмисляме случилото се през нея и правим планове за следващата. Съпругата на крал Чарлз вече има ясна идея точно как ще започне 2024 г. Камила стартира собствен подкаст, посветен на една от големите й страсти – книгите. Той ще е свързан и с Instagram […]

Subscribe US Now