Кой е мъжът до Арина Сабаленка

Арина Сабаленка затвърди силното си представяне на Australian Open и не остави кой знае какви шансове на Чинвън Джънг във финала на турнира.
Така беларускинята спечели своята втора титла от турнир от Големия шлем, като това бе и втора поредна титла за нея от Australian Open. И така тя се оказва едва втората тенисистка, която успява да спечели две последователни издания на турнира от 2013 г., когато това стори Виктория Азаренка.
Освен това, Сабаленка се нареди то Аш Барти (2022 г.), Серина Уилямс (2017 г.), Мария Шарапова (2008 г.) и Линдзи Дейвънпорт (2000 г.) като едва петата жена, която през този век печели Australian Open, без да е загубила нито сет. Всъщност тенисистката е загубила едва 31 гейма.

Към момента това е второто най-доминантно представяне на турнира след Аш Барти, която загуби само 30 гейма. В Австралия Арина Сабаленка бе заедно със своя треньорски щаб, но от разстояние е подкрепяна и от своята половинка – Константин Колцов.
Сабаленка и Колцов са заедно от 2021 г. и споделят страстта към спорта. Всъщност 42-годишният роден в Минск Колцов е бивш състезател по хокей на лед. За 18 години на леда най-забележителният период от кариерата на Константин Колцов е тригодишният му престой в NHL в отбора на Питсбърг Пингуинс.
На няколко пъти е представлявал родината си на Световното първенство по хокей на лед, а също така е взел участие в две олимпиади – през 2002 г. и 2010 г.
Двамата не споделят много за отношенията си и за връзката им знаем предимно от профила на Арина Сабаленка в Instagram, където тя споделя техни снимки. “Хубаво е, когато има някой, който може да разбере моята лудост”, пише тенисистката през 2021 г. под снимка, на която Колцов я целува по бузата.

Арина Сабаленка и Константин Колцов обичат да пътува заедно при всяка възможност, пише People. Така например в профила на тенисистката в Instagram виждаме техни снимки от дестинации като Рим и Флорида например.
Преди връзката си с Колцов Сабаленка е била сгодена, но така и не разкрива името годеника. За него само се знае, че не е от Беларус. Не е ясно и защо отношенията им са се разпаднали. Колкото до Константин Колцов – той има трима сина от предишна връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън най-после у дома

На 17 януари беше съобщено, че Кейт Мидълтън е постъпила в болница за планирана операция в стомашната област ден по-рано. Неизвестните около процедурата бяха много, като болничният й престой се очакваше да продължи две седмици. Днес, 29 януари, дворецът Кенсингтън потвърди, че принцесата на Уелс вече е изписана от London […]

Subscribe US Now