Голямото признание на един от актьорите в Stranger Things

Актьорът от Stranger Things Ноа Шнап потвърди през юли това, което всички фенове на сериала отдавна подозирахме – че неговият герой Уил Байърс всъщност е гей.
Сега обаче Ноа прави още разкрития. 18-годишната звезда от Stranger Things признава, че е гей във видео в TikTok. В клипа актьорът синхронизира устните си с аудио клип, който казва: “Знаете ли какво никога не е било? Толкова сериозно. Никога не е било толкова сериозно. Честно казано, никога няма да бъде толкова сериозно.”
Над видеото Шнап написа: “Когато най-накрая казах на приятелите и семейството си, че съм гей, след като бях уплашен в продължение на 18 години, всичко, което казаха, беше “ние знаем.””
“Предполагам, че приличам повече на Уил, отколкото си мислех”, озаглави той клипа, имайки предвид своя герой Уил Байърс от хитовия сериал на Netflix.
През четирите сезона на сериала феновете многократно задаваха въпроса дали Уил е гей, като някои дори критикуваха сериала, че не е изрично посочил привидно очевидното по-рано.
През юли Шнап се обърна към сексуалната ориентация на Уил, потвърждавайки, че тийнейджърът изпитва романтични чувства към най-добрия си приятел Майк (Фин Волфхард).
“Очевидно това беше намекнато в първи сезон: Винаги го е имало, но никога не сте знаели, “Дали просто той расте по-бавно от приятелите си?”, каза Шнап пред Variety. “Сега, когато той порасна, го направиха много реално и очевидно. Сега е 100% ясно, че той е гей и наистина обича Майк.”
Това със сигурност изглеждаше достатъчно ясно на зрителите във финала на четвърти сезон, особено по време на една сцена, в която Уил говори с Майк за трудностите да се чувстваш “различен”. По-късно той има откровен разговор с брат си Джонатан (Чарли Хийтън), където Джонатан се появи, за да предложи подкрепата си на Уил, без изобщо да произнесе думите: “Знам, че си гей и аз съм тук”, припомнят от People.
“Джонатан му говори кодирано”, каза Шнап. “Това е просто идеалният начин да кажеш на някой като Уил, че го е грижа за него и че го приема независимо от всичко. Мисля, че беше наистина полезно.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Серина Уилямс накара всички да й благодарят

Макар и взела решението да се оттегли от тениса, като една от най-добрите тенисистки в историята, Серина Уилямс има верни фенове, които несъмнено ще продължат да се интересуват от нея и занапред. И за тяхна радост е активна в социалните мрежи.  В Instagram Серина Уилямс показва, че се наслаждава на свободното […]