Притеснява ли се Рене Зелуегър от остаряването

Не от днес, темата за младостта, остаряването и красотата особено вълнува редица световноизвестни личности. Напоследък, обаче, като че ли всички са се наговорили да коментират само нея. Селена Гомес и Дженифър Гарнър са само две от тях. Към тях се присъединява и Рене Зелуегър.
Всички, които са гледали “Дневникът на Бриджит Джоунс” са наясно с прословутата роля на актрисата – като неуверена 30-годишна жена с куп предизвикателства в любовните си отношения. И видно упортство да бъде привлекателна. Спомняме си за бикините за секс, нали?
Е в случая Рене е “безжалостна” към външния си вид. По-конкретно – към процеса на стареене и смята, че да останеш спокоен с остаряването е “красиво”.
Пред списание The Sunday Times’Style, звездата казва ясно: “Докато приемаме цялата идея, че обществото е обсебено от младостта, тогава ние я увековечаваме.”
И добавя: “Кой го прави? Кой предефинира 50 или 60, без да се налага да казва: “Хей, вижте ме с дрехите ми и аз все още изглеждам почти толкова добре, когато тогава?”. Аз не искам да бъда “почти каквато съм била”. Искам да бъда хиляди пъти по-добра! Трябва да променим парадигмата. Наистина не можеш да направиш нищо смислено, когато се тревожиш дали все още изглеждаш като на двайсет. Просто не можеш.”
Освен мнение Рене дава и своята рецепта за красота, която според нея е да “прегърнете възрастта си, в противен случай живеете сякаш се извинявате и това изобщо не е красиво.”
Зелуегър навлиза още по-дълбоко в темата като казва, че рекламите за anti-age кремовете и рекламите за всякакви продукти за корекции, ни насаждат мнението, че не е нужно да изглеждаме на истинската си възраст. Те всъщност решават, че на 53 години вече не си ценен.
През август 2016 г., след слухове, че блондинката се е подложила на козметична операция, тя написа опровержение в The Huffington Post: “Не че това е работа на някого, но не съм взела решение да променя лицето си и да направя операция на очите си.” По-късно, през 2019 г., звездата заяви пред Vulture, че последствията от манията по външния ѝ вид е, че “някак трябваше да променя това, което се случва, защото не работеше. Това ме натъжава. Не гледам на красотата по този начин. И не мисля за себе си по този начин.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тита се махна от Недко след жесток побой СНИМКА

Явно раздялата на Тита и Недко е била повече от скандална, съдейки по това, което правят и двамата в профилите си в социалните мрежи. А вероятно и не само там. Видно е, че нито в профила на Тита, нито в този на Недко са останали техни общи снимки от периода, […]

Subscribe US Now