Тита се махна от Недко след жесток побой СНИМКА

Явно раздялата на Тита и Недко е била повече от скандална, съдейки по това, което правят и двамата в профилите си в социалните мрежи. А вероятно и не само там.

Видно е, че нито в профила на Тита, нито в този на Недко са останали техни общи снимки от периода, в който се кълняха, че са открили голямата любов в лицето на другия.
Тита би шута на Недко и веднага си показа… СНИМКА

Любовта им обаче, се оказа кратка. И според тиражираните информации – доста болезнена, защото се твърди, че Недко е посягал неведнъж на знойната блондинка, която преди няколко седмици отпразнува рождения си ден.
Бомба! Тита чака бебе? ВИДЕО
“Млада, благословена, обичана. Благодаря”, написа тогава 23-годишната певица, а няколко дни по-късно допъни с: “Изберете хора, които избират вас”, което потвърждава и направения от нея избор да не е вече с ММА боеца.
Всъщност, като казваме, че Недко е посягал на Тита, говорим по-конкретно за счупени пръсти, пише “Хотнюз”. Самата изпълнителка винаги е казвала, че не може да търси да бъде болезнено ревнувана от приятеля си и явно в този случай това е сложило край на връзката й./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джейн Фонда с откровено признание към Джей Ло

Не се случва често звезда от ранга на Джейн Фонда да има толкова продължителен застой в кариерата. За близо 15 години тя изчезна от светлините на прожекторите – време, за което вероятно и най-заклетите ѝ фенове са били спрели да се надяват да я видят обратно в играта. Още по-рядко се случва […]

Subscribe US Now