Кристи Бринкли по бански и все така в страхотна форма

Дори и с днешна дата Кристи Бринкли спокойно би могла да продължава да се изявява като професионален фотомодел. 68-годишната блондинка сподели няколко красиви кадъра в своя Instagram профил, на които смело позира по бански. И е факт, че все още ѝ подхожда да го прави.
Бившият модел, който нашумя в края на 70-те години с появата си на корицата на Sports Illustrated, прекарва своята новогодишна ваканция на Търкс и Кейкос. И явно не се колебае да се възползва от всички предимства на красивите острови – затова я виждаме на яхта, сред вълните на океана, наслаждаваща се на лъчите на топлото слънце. А смелият ярко розов бански се оказва съвсем удачен избор. Особено в комбинация с ефирното наметало, раираната сламена шапка и – най-вече – широката усмивка.
И заредена със слънчева, положителна енергия, Кристи отправя и послание за своите 815 000 последователи в социалната мрежа. “Честита Нова година! Нека 2023 г. бъде пълна с щастливи дни от изгрев до залез!” написа тя към публикацията.
Всъщност, моделът е чест посетител на островите Търкс и Кейкос (любими и на звездното семейство Кардашиан), пише Hollywoodlife. Причина за това е, че тя има собствен имот, закупен още в началото на 2000-те г. Луксозният дом, наречен Lucky House е разположен е непосредствено до плажната ивица и е с директен достъп до океана. И е разбираемо защо Кристи не пропуска възможност да прекарва там своите ваканции.
Неведнъж Кристи е споделяла как точно поддържа добрата си фигура и безупречния външен вид, дори и на годините, на които е. Казва, че преди всичко е успяла да открие златната среда по отношение на храненето и не се подлага на крайни лишения. И все пак – споделя, че е приключила с месото още от 12-годишна възраст.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Мира Добрева бита от мъж, издаде шокиращи подробности за преживяното

Актрисата Диана Димитрова далеч не е единствената известна българка, която е станала жертва на насилие. Оказа се, че и тв водещата Мира Добрева е запозната с чувството да бъдеш пребита от мъж. И двете са бити от мъже, с които са имали интимни връзки. Разликата е само, че при първата […]