Ето как Наум Шопов свалил Теа, стана ясно и кога са се разделяли ВИДЕО

Водещият на “Ергенът” Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова са заедно вече над 10 години, но отношенията им, оказва се, не винаги са били безоблачни. Това, което наскоро стана ясно даже, шокира много дори и най-верните им фенове.

Тези дни звездното семейство само разкри за някои от най-големите си спадове във връзката. Двамата разкриха любопитни подробности и за вече 3-годишната си дъщеря Амая.
Скандал! Теа и Наум се “захапаха” публично ВИДЕО
“Познаваме се от училище, тя е 1 година по-голяма от мен, но се открихме след завършването. Засякохме се случайно в тунела до Софийския университет. Започнахме да си чатим, като по цели нощи си писахме. Теа един месец не искаше да се видим”, споделя Наум.

“Най-накрая се видяхме в центъра, той яде един дюнер, пихме вода… Две седмици по-късно заживяхме заедно. Със сакчетата ту у нас, ту при него. Така изкарахме 4-5 години”, пояснява Теа.
Шок! Наум Шопов мина на другия бряг, появи се като швестерка СНИМКА
“Завърших медицина с почти пълно отличие. Влязох от първия път, винаги съм бил зубър. Често съм имал съмнения относно себе си, чувствал съм се изгубен, не съм знаел с какво да се занимавам”, откровен е Наум в “Действителен случай” пред Алекс Сърчаджиева. А на неин въпрос: “Ти се влюбваш в доктор и 10 години по-късно живееш с актьор. Не се ли чувстваш леко прецакана?”, Теа отговори така: “Когато започна да снима много, медиите пишеха за нас. Приятелките ми ме съжаляваха в началото, смятаха, че ще ме забрави. Но за толкова години Наум не ме остави на заден план.”
“Не се караме често, но когато го правим, е качествено – грандиозно и гръмко”, споделя Теа. Двамата прекарват почти целия ден заедно, защото работят вкъщи. “Нашите отношения са гладки, когато сме нонстоп заедно. Свикнах му на бесовете, не сме се разделяли. Когато се скараме, взимам си сакчето, след няколко часа се чуваме и се събираме пак”, добавя още Теа.
Двойката е сгодена, но нямат официален брак. Двамата признават, че засега не мислят за второ дете./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кои знаменитости не пият алкохол

Холивудските знаменитости имат склонността да прекаляват… с по-по-най ексцентрични тоалети, скъпи коли, яхти, частни самолети, дори и с алкохола. Сред тези известни личности обаче има и въздържатели – и то конкретно спрямо алкохола. В следния списък със знаменитости влизат както тези, които преди са имали проблем с алкохола, както и […]