Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер

За своите 75 години Арнолд Шварценегер е видял и преживял наистина много. Благодарение на дневния му бюлетин пък разбираме и повече както за него, така и за житейските уроци, които иска да предаде.
Като например как човек да се справи с хората, които го тормозят. В Reddit му е зададен точно такъв въпрос от родител на дете, което бива тормозено в училище заради ниския си ръст.
Арнолд пише, че не е сигурен дали някога е бил тормозен, но много пъти са му се присмивали. Още в училището в Грац, Австрия, което е посещавал, защото са го наричали селско момче.
Когато е станал бодибилдър, хората, които не са разбирали този спорт, също са му се присмивали. “Когато казвах на агенти и директори на студиа, че искам да съм в главната роля във филми, те също ми се смееха.”
Подигравки е получавал и при кандидатирането си за губернатор на Калифорния. Арнолд Шварценегер допълва, че почти всеки комедиант се шегува с акцента му. Тези подигравки и присмивания обаче не тревожат актьора поради три причини.
Първата е, че по този начин хората го подценяват, което за него е нещо като суперсила. “Всеки път, когато хората очакват малко от мен, аз се възползвам от това.” Втората причина е се корени във факта, че щом му се подиграват, значи мислят за него.
“Това ми помогна да осъзная, че тяхната реакция няма много общо с мен. Всичко беше свързано със собствените им несигурности.” И трето – Арнолд Шварценегер пише, че в живота му винаги е имало хора, които са негативно настроени, но не го интересува какво говорят за него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лили Иванова празнува РД, а броени часове по-рано показа как... СНИМКА

На днешния 24 април примата на родната популярна музика Лили Иванова празнува своя рожден ден. По традиция обичаната от поколения българи българска певица не празнува шумно личния си празник, а събира само най-близките си хора. Имало е и години, в които изобщо не е празнувала, осамотявайки се в дома си. […]