Деси Цонева разплака мрежата с тази СНИМКА на Анахид Тачева

На вчерашния 18 ноември си отиде легендарната телевизионна водеща Анахид Тачева. Реакциите в социалните мрежи бяха мигновени, от популярни и непопулярни българи, но това, което направи внучката на звездата – Деси Цонева, разплака всички.

Журналистката засега не описва болката от загубата на прабаба си в дълъг пост, но показа нейна снимка от по-младия й период, която предизвика много емоционални реакции сред последователите й.
Деменция съсипва легендарната Анахид Тачева СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva)

“Вече си звездичка”, пише журналистката под кадъра с младата Анахид Тачева, която бе едно от най-красивите лица от екрана, любимка от Първа програма на националната телевизия от 1962 година нататък.
Деси Цонева пуска песен за баща си Димитър Цонев ВИДЕО
Приятели, колеги и близки на Анахид Тачева ще могат да си вземат последно сбогува с нея в сряда от 14:30 часа в църквата Свети Седмочисленици в столицата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямо унижение във "Фермата": Натъпкаха красивата Аксения в пилешки костюм и... СНИМКИ

Ужасно унижение преживя една от участничките във “Фермата”, която се гордее с атлетичното си тяло и от началото на сезона приковава мъжките погледи върху себе си. Красивата Аксения беше принудена да скрие сексапила си в жълт костюм на пиле, окомплектован с шапка с червена човка, и да се яви в […]