Голямо унижение във “Фермата”: Натъпкаха красивата Аксения в пилешки костюм и… СНИМКИ

Ужасно унижение преживя една от участничките във “Фермата”, която се гордее с атлетичното си тяло и от началото на сезона приковава мъжките погледи върху себе си. Красивата Аксения беше принудена да скрие сексапила си в жълт костюм на пиле, окомплектован с шапка с червена човка, и да се яви в стопанството в този вид.

Домакинята от Поморие получи костюма, след като беше обявена за най-безполезен играч. “Титлата” й бе връчена, след като забрави чорапа си в сеното на кравата и така застраши живота й, а в резултат от нейното нехайство всички риалити герои бяха наказани с 24-часов глад.
Мажена Панова след “Фермата”: Екстремен човек съм, винаги търся нещо ново!

“Горещо е, трудно се придвижвам, не мога да седна. Всички ме отбягват, защото съм огромна и не могат да се сместят до мен. Аз съм много суетна, обичам да се оглеждам, но сега не мога да открия чара си. Не е секси да си пиле!”, самоиронично описа страданията си Аксения.
Баскетболистът Радо се разписа върху Аксения във “Фермата” СНИМКИ
За да направят пилешкия й живот още по-непоносим, останалите участници не спряха да й подвикват “Па-па”, да се интересуват има ли яйца и да опипват пухкавия й жълт корем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кои актьори са си падали по колеги

За никого не е тайна, че снимането на филм поставя актьорите в неочаквани ситуации. Понякога дори такива, в които отношенията помежду им стават особено близки – опасно близки. В някои случаи се появяват чувства и извън снимачната площадка. Такива истории вероятно са ни попадали, а Us Mаgazine пък ни представят […]