Ето кои са първите пет двойки, които прекрачиха прага на “Един за друг” СНИМКИ

С много комични ситуации и позитивни емоции стартира любовното приключение „Един за друг“. Първи в предизвикателството се впуснаха новите водещи – вечно усмихнатият Краси Радков и нежната му половинка Станислава Ганчева, които ще партнират на Емо Чолаков.

За да вкусят от тръпката на състезанието и с неподправено чувство за хумор, двамата подложиха на тест доверието си в трасе с препятствия, в което Краси трябваше да направлява, а Стаси – да изпълнява. Освен, че дадоха официално начало на сезон 4 на романтичния риалити формат, дуото поднесе друга голяма изненада на новите участниците, влизайки под прикритие във вилата на любовта.
Радина и Петър

Нищо неподозираща за звездната си компания, първата двойка участници в новия сезон на „Един за друг“ се впусна в изпитанието с огромно желание за победа. Радина (33 г.) и Петър (37 г.) от София са заедно от 12 години. Първата им среща продължава 4 часа и още тогава двамата осъзнават, че са създадени един за друг. Любов и пътешествия свързват семейството влогъри, а Камбоджа, Индонезия и Бали са само част от екзотичните дестинации, които да посещавали. Ловците на красиви кадри по целия свят са скачали с парашут, с бънджи, пробвали са скакалци, влизали са в клетка с 200-килограмов тигър. Отскоро Петър и Радина имат трети партньор в пътешествията – двугодишната им дъщеря Николета.
Александрина и Феодор

Втори пред предизвикателството се изправиха Александрина (32 г.) и Феодор (32 г.) от Плевен. Двамата се запознават на първия учебен ден, когато са 15-годишни, но се събират едва преди 6 години. Именно огромната любов към Алекс е причината за физическата трансформация на мъжа й, който се мотивира и се променя, за да спечели сърцето на своята дама. Тежка диагноза за Феодор води до труден период за двойката броени месеци преди сватбата им, но с подкрепата на нежната си половинка, той успява да стъпи на крака. Стилистът от Плевен нарича своята избраница „моя сбъдната мечта“.
Габриела и Десислав

Следващи по трасето късмета си пробваха млада двойка от Силистра. Габриела (23 г.) и Десислав (25 г.) са заедно от близо 3 години, но преди да се влюбят, дълго време са най-добри приятели. 23-годишното момиче решава да последва любовта и се мести във Варна, за да може нейната половинка да се развива професионално като програмист. Това е и най-големият компромис във връзката им, но двамата не съжаляват за избора си. Младите влюбени са сгодени и се надяват един ден да се върнат в родния град, където да създадат семейство. Десислав описва Габриела като „фурия“, а за нея той е „нейното всичко“.
Надежда и Симеон

Изненадваща комбинация между много различни половинки е двойка номер четири – Надежда (41 г.) и Симеон (48 г.) от Хасково. Той е много мълчалив, а тя не спира да говори. Той е ветеринар, а тя – юрист. Заедно са от 8 години и въпреки различията в характерите, се допълват перфектно. Надежда мрази несправедливостта и се бори, за да постигне целите си. Семейството има 7-годишен син, а най-тежкият период, през който са минали, е неуспешният опит за второ дете.
Поля и Здравко

Последните участници, които се изправих пред изпитанието тази вечер, бяха Поля (31 г.) и Здравко (41 г.) от Варна. От колеги двамата се превръщат в двойка, а след това – в съпруг и съпруга. Две години след сватбата обаче Здравко осъзнава, че във връзката има непреодолим проблем и иска развод. Двамата решават да си дадат втори шанс и в момента живеят на семейни начала, но без брак. Поля и Здравко влизат във вилата на любовта със заявка да затвърдят чувствата си и да докажат, че са един за друг.
В първия епизод най-бързо с предизвикателството се справиха Александрина и Феодор, които получиха специална привилегия – да направят разпределение коя двойка къде да се настани. Последни в класацията останаха Радина и Петър, за които ще има последствия, но квсе още не се знае какви./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

УЖАС! Горещата Стефани припада още на старта на "Сървайвър"! СНИМКИ

Една от най-провокативните участнички в предстоящия сезон на “Сървайвър”, който стартира само след броени часове тази вечер, е загубила съзнание още в самото начало на приключенското риалити! Видимо от промото на първия епизод, татуираната еротична звезда Стефани Разсолков събира границите и обръща очите, а водещият Ваня Джаферович започва притеснено да […]

Subscribe US Now