Горещите снимки по бански на Адисън Рей

Адисън Рей е само на 21 години, но ѝ се отдават толкова много неща. Като започнем от танците, пеенето, актьорството и стигнем до умението ѝ да привлича вниманието в социалните мрежи. И този пък отново ни доказва, че знае как да приковава погледите към себе си.
Адисън качи поредните си секси снимки в Instagram, с които не оставя много на въображението.
Виждаме я застанала в провокативна поза, на колена, със замечтан и игрив поглед, как сладко, сладко си похапва диня. Ясно е, че лятото няма как да пропуснем да се насладим на това плодово изкушение, но по-изкусителното в кадъра определено е Адисън.
На първата снимка тя показва идеално стегнатото си тяло в бански в две части с различни десени, но все в свежи цветове. На втория кадър пък е в по-близък план и отново секси. А и по широката ѝ усмивка личи, че е в свежо лятно настроение.
“Сладост, пиперливост и всичко най-прекрасно”, пише Адисън като описание към поста си. Звучи ни и като страхотно пожелание, с което да навлезем в разгара на летния сезон.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Елза Хоск е по прозрачно бельо

Доста време си мина от последния път, в който разглеждахме профила на Елза Хоск в Instagram. Последно ѝ обърнахме внимание, когато тя и семейството ѝ позираха без дрехи пред обектива на норвежкия фотограф Торбьорн Родланд за корицата на априлския брой на скандинавското издание на Vogue. Но нищо не се е […]

Subscribe US Now