Когато на Аштън Кътчър и Мила Кунис им хрумне нещо тъпо

Аштън Кътчър и Мила Кунис са решили да направят нещо, за което повечето знаменитости сънуват кошмари. Е, някои известни личности явно вече прегръщат идеята да настанят свои фенове в дома си, като Гуинет Полтроу например. В началото на месеца тя обяви, че отваря вратите на къщата си в Монтесито за нощувка през Airbnb.
Сега същото правят Аштън Кътчър и Мила Кунис. С видео в Instagram те разкриват, че също си партнират с Airbnb и са готови да поканят свои фенове за една нощувка в къщата им в близост до плажа в окръг Санта Барбара.
На кадрите в Instagram актьорът споделя на съпругата си, че има “глупава” идея, по-глупава дори от мустаците му. “Мисля, че трябва да поканим непознати да дойдат и да останат с нас на плажа”, казва Аштън Кътчър. А Мила Кунис очевидно няма нищо против.
Според DailyMail, къщата за гости, в която ще отседнат непознатите, се намира в имота на двойката за 10 милиона долара с шест спални и шест бани. В този дом се предполага, че те отглеждат и двете си деца Уайът и Димитри.
“Като актьори, предприемачи и родители знаем колко е важно да се откъснем за малко и да презаредим. Развълнувани сме да станем домакини в Airbnb и да споделим почивката си с вас”, пише в обявата на къщата. От нея става ясно също, че именно тя е мястото, което Аштън Кътчър и Мила Кунис посещават, когато искат да са далеч от дома и да се отпуснат.
И изглежда, че имотът има всички предпоставки за това. Освен че е близо до плажа, са достъпни и туристически пътеки с прекрасни гледки, а атмосферата е спокойна и разпускаща.
Гостите на къщата не просто ще могат да се отдадат на релакс, но и да се запознаят с домакините си. Аштън Кътчър и Мила Кунис обещават да ги посрещнат и настанят подобаващо.
Престоят обаче идва и с някои правила, пише Hola. Най-важното изискване на двойката е гостите да не правят снимки или видео без да имат изрично разрешение. Освен това Аштън Кътчър и Мила Кунис си запазват правото да подберат гостите, които ще посрещнат в дома си. Все пак, вероятно последното, което искат, е да си имат работа с някой налудничав фен. И напълно ги разбираме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мексиканският сексапил на Диляна Попова

Летните месеци обикновено са за почивка. Без значение дали ще изберем планина, или море, важното е да прекараме време, без да мислим за работата и проблемите си. Решена да се откъсне от работните си ангажименти, е и Диляна Попова. За радост на всички нас, Диляна Попова не спира да публикува […]

Subscribe US Now