Изненада! “Господари на ефира” се връщат на екран, но…

“Господари на ефира” може съвсем скоро да се върне отново триумфално в ефир, гласят последните горещи слухове. И макара от екипа на хитовото предаване да не са излезли още официално с конкретна позиция в тази посока, вече дават ясни значи, че готвят мощен рестарт на проекта, който през годините се превърна в любимо предаване на мнозина. 

“Господарите” най-вероятно ще се завърне в програмата още от тази есен, но е възможно да го пуснат и през лятото, когато пък тв програмите така и така няма да предлагат кой знае какво заради отпускарския сезон.
Наскоро от екипа на шоуто вдигнаха луд купон, с цели 400 човека, за своята 20-та годишнина, цели 5 години след спирането на “Господарите”. А на партито бяха поканени всички популярни лица от шоуто – водещи, репортери, адреналинки и служители, които са се трудили зад кадър, както и огромна част от най-разпознаваемите лица от светските хроники. Точно това даде и повод да се коментира усилено, че проекта отново ще грейне на екран. 
Рачков събра “Господари на ефира”, а минути след края на шоуто му стана страшно… СНИМКА
Както е известно, след свалянето си от екран, “Господари на ефира” мина в онлайн вариант, а и не се намери медия, която да го купи, тъй като явно се е оказала прекалено скъпо. От Нова го махнаха от програмата си след скандал с репортер, който излъга, че са го пребили по време на работа, за да си вдигне рейтинга, което се отрази и доста пагубно на имиджа на шоуто.
Екипът обаче, положи огромни усилия да обърне случая на шега, но въпреки това от телевизията взеха категорична позиция и се разделиха с продукцията.

Въпреки проблемите, продуцентът Джуди Халваджиян не се отказа от предаването. Продължи да го прави в онлайн пространството, но в интернет и в далеч по-скромен вариант. И така вече 5 години. Явно обаче, е дошъл момента за голямото завръщане, пише “Уикенд”.
Освен това и продуцентът Маги Халваджиян даде ясна заявка за завръщане с думите: “За мен 20 години е нищо. Докато не видя 50… за мен 50 е хубавата цифра и вървим в оная посока – да стигнем 50.” Брат му Джуди също се изказа така, като че ли продукцията му никога не е била спирана и добави, че има много хора, които “ни уважават, обичат и искат да се върнем в ефира. Тази енергия между хора, които обичам и уважавам, искам да се превърне в едно ново начало”.
Знаковият водещ на шоуто Димитър Рачков пък каза, че “обществото има нужда от това предаване. Телевизията! Ефирът има нужда от това предаване!”, а финалната реплика в репортажа бе на Мария Игнатова, която перифразира на английски Арнолд Шварценегер от филма “Терминатор”: “Ще се върнем!”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе ли са новата звездна двойка

Предположенията, че Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са в романтични отношения, се появиха миналата седмица. DeuxMoi първи съобщиха за информация от анонимен източник, според която актьорът има ново момиче в живота си и това не е просто кое да е момиче, а самата Кайли Дженър. Няколко дни по-късно TMZ писа, […]

Subscribe US Now