Кристина Агилера – по-истинска от всякога

Тази година изглежда е изпълнена с много положителни емоции за Кристина Агилера. И то все в професионален план.
В началото на годината певицата тръгна на европейско турне, на което представя новите си песни, а ето че сега, вече към края ѝ, разбираме и друга голяма новина, която да си признаем, не очаквахме.
За историята на живота на Кристина Агилера ще можем да научим повече благодарение на документалния филм за нея, който ще създадат TIME Studios и Roc Nation. Той ще разкрие възхода към славата на певицата и обещава да даде интимен поглед към това коя е тя както в професионален, така и в личен план.
Самата Кристина Агилера ще сподели своите размисли за израстването си в индустрията от звезда на Дисни до превръщането си в една от най-известните поп изпълнителки.
Засега знаем, че проектът ще бъде режисиран от Тинг Пу, която е работила и по документалния филм за актьора Вал Килмър. Интересното във филма за Кристина Агилера обаче ще бъдат включените кадри зад кулисите от личния ѝ архив. Освен тях ще има и нейни нови записи, заснети през последните 18 месеца, които проследяват живота ѝ по време на скорошните ѝ пътувания и изпълнения, пише People.
“Кристина Агилера е един от най-емблематичните артисти на нашето време, чиято музика е вдъхновила милиони хора по света. За мен е истинска чест да разкажа историята на човека, който стои зад музиката, защото знам, че ще бъде също толкова вдъхновяващо”, споделя режисьорката Тинг Пу.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Галена призна: Имах големи кошмари заради... СНИМКИ

Галена призна, че й се е случило нещо ужасно наскоро, а причината изненада мнозина. Поп фолк звездата, която е част от треньорите в хитовото музикално шоу “Гласът на България”, не издържа и разказа през какво е минала. След като изправи един от най-силните си гласове по време на крос битките […]

Subscribe US Now