Неочакваната проява на Камила

Колкото и критики да отнася кралското семейство за това, че е в тежест на данъкоплатците (особено в тежък икономически момент като настоящия), някои негови членове се радват на несекващата обич на поданиците си. Като дъщерята на кралицата принцеса Ан. И като Камила.
Херцогинята на Корнуол навърши 75 години през юли, но продължава да приема поздрави.
Купища поздравителни картички от фенове са пристигнали в Кларънс Хаус по случай юбилея й, а на някои от тях Камила дори е успяла да отговори. Разбираме това, благодарение на публикация в Twitter на потребител с име ChristinZ.
От Express пишат, че в въпросната Кристин е получила отговор лично от съпругата на принц Чарлз. “Благодаря ви за пожеланията. Все още не мога да повярвам, че станах на ¾ век”, гласи той.
Феновете на кралското семейство побързаха да коментират отговора на херцогинята. “Колко мило. Обожавам Камила”, “Какъв чудесен отговор, точно в стил Камила”, “Ха-ха, харесва ми това малко послание”, са част от коментарите.
Express ни напомнят, че по случай 75-ия си рожден ден херцогинята на Корнуол беше гост-редактор на списание Country Life. Корицата, както и фотосесията вътре, са дело на снаха й Кейт Мидълтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деми Мур е още по-секси по бански

Деми Мур не е от срамежливите и често публикува свои снимки по бански, като демонстрира изваяните си форми. Тези дни тя доказа за пореден път, че възрастта е само число. 59-годишната актриса все още ни поразява със страхотно тяло. По време на почивката си в Гърция звездата от “Стриптийз” ни направи […]

Subscribe US Now