Кой смята, че Сидни Суийни не е красива и не може да играе

Сидни Суийни е сред най-обсъжданите и популярни млади актриси през последните няколко години. Славата за нея тръгна от сериала “Еуфория”, но тя успя да яхне вълната по най-добрия начин.
Новите филми и сериали с нейно участие следват един след друг, а един от последните, който гледахме, е “Обичам да те мразя”. В него 26-годишната Суийни не само влиза в женската главна роля, но и е продуцент.
Изглежда обаче не всички в индустрията са фенове на младата актриса, начинът, по който изглежда и талантът ѝ. Карoл Баум, която е продуцент с години опит зад гърба си в Холивуд, наскоро е направила доста остри коментари по адрес на Сидни Суийни.
Според Daily Mail, 81-годишната Баум, която е и преподавател в университета в Южна Калифорния, е заявила, че е изгледала “Обичам да те мразя”, докато е била в самолет, но не харесала филма. Продуцентката е искала да гледа филма, за да разбере коя е Сидни Суийни и защо всички са полудели по нея.
Но не е успяла да намери отговор на този въпрос. Баум дори е попитала студентите си защо я харесват при положение, че нито е хубава, нито може да играе добре. Тези коментари, разбира се, са стигнали до ушите на Сидни Суийни, която има отговор.
“Тъжно е, че жена в позицията да споделя своята експертиза и опит избира вместо това да нападне друга жена”, се казва в официално изявление на актрисата. Според Суийни е срамно, ако Баум е научила това през десетилетията работа в индустрията.
“Несправедливото омаловажаване на друга жена продуцент говори много за характера на г-жа Баум”, завършва изказването си 26-годишната Суийни. Самата Карол Баум пък е заявила пред TMZ, че съжалява за казаното от нея и че по принцип не говори по подобен начин пред студентите си, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Личната снимка на брата на Кейт Мидълтън Джеймс

Болестта на Кейт Мидълтън се оказа тежък удар не само върху семейството й с принц Уилям, но и върху фамилия Мидълтън – майка й и баща й Керъл и Майк, сестра й Пипа, както и брат й Джеймс. Към хилядите хора по света, които оправиха добрите си пожелания за бързо […]

Subscribe US Now