Красива водеща аут от Сутрешния блок на БНТ, ето къде се появи СНИМКИ

Красива водеща на БНТ изчезна от ефир, а отсъствието й породи редица коментари и въпросителни сред зрителите на държавната медия. Мистерията обаче, е разгадана!

Чаровната Христина Христова е присъствала на форума “Глобално гражданство”, на който присъства и в края на миналата година. Тази година той събира политици, филантропи и звезди от шоу бизнеса под мотото “Човешките метаморфози” Ефектът на пеперудата, който повече от всичко доказва как едно малко нещо влияе за промяната на друго.
Голямата звезда тази година е Рики Мартин.

Сред темите, засегнати в емирство Рас ал Хайма, била тази за успелите жени, които са успели въпреки всичко. От фейсбук профила на Христина Христова става ясно още, че скоро тя ще разкаже с подробности за интересното събитие в “Денят започва” по БНТ.
Ще разберем пикантни подробности за д-р инж. Суад Ал Шамси, бизнесдамата Сара Ал Мадани, детето-чудо Адам Ал Рафи, който е само на 12, но вече е студент. Красивата водеща ще ни представи и специално интервю с Дийпак Чопра./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

5 трика, за да извлечем максимума от Черния петък

Ето че отново идва краят на ноември и е време за Черен петък. По традиция той е последният петък на месеца, но в последните години правилата малко се промениха и някои търговци изместват промоциите си за по-рано.  Затова ние трябва да сме добре подготвени и може още днес да направим някои и […]