Любовното гнездо на Лили Алън и Дейвид Харбър

Да покажеш дома си пред света е нещо прекалено интимно, защото обикновено мястото, което обитаваме говори повече за нас, отколкото каквото и да било друго. Когато си известна личност, това важи с двойна сила.
Лили Алън и Дейвид Харбър обаче няма какво да крият. Сeмейство са от 2020 г., а домът им в Бруклин, Ню Йорк определено може да мине за въплъщение на артистичните таланти на 37-годишната певица и 47-годишния актьор.
Те отвориха вратите си за най-популярното списание за архитектура Architectural Digest, като първото място, което показаха, беше кухнята. “Искахме кухнята да е центърът на дома”, казва Лили. Голямата маса за хранене потвърждава това. Както и фактът, че Дейвид е приготвил хляб с квас, а Лили – понички с крем.
Алън, която преди няколко години отказа алкохола, твърди, че къщата подобрява здравето й, защото не обича да пие вода, но заради монтираната специална мини чешма за гореща вода за чай, пие често чай.
“Градинската стая” семейството нарича всекидневната си. И тя наистина изобилства от флорални елементи. Разполага и с двоен диван – затова е и стаята, където играят бордови игри с децата.
Банята е изключително интересно помещение, в което виждаме голяма вана, но и още по-голям хладилник, кът за сядане и камина. “Обичам да прекарвам време тук”, казва Харбър. Но не и колкото в спалнята.
Тя е в розово и с фламинго рисунки по стените. “Освен това няма прозорци”, казва Дейвид. “Което е готино. Така става стая само за занимания на двойката.” Последният акцент в дома им е двора, където има две постройки – едната е финландска сауна, а другата – леден мини басейн.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шеф Андре Токев шашна принца на Камбоджа СНИМКИ

Андре Токев тези дни определено се чувства буквално по кралски, защото имаше възможността да приготви уникално седемстепенно авторско топ меню за принца на Камбоджа Нородом Ранарид и неговия екип. Кулинарният гуру, който миналата година претърпя истински катарзис след престоя си в затвора, след като бе хванат миналата година да шофира пиян […]