Как изглежда 23-годишната дъщеря на Дейвид Боуи и Иман

Дъщерята на Дейвид Бoуи – Лекси, родена Александрия Захра Джоунс, навърши 23 години на 15 август, а майка й Иман се обърна към социалните мрежи, за да отбележи този важен ден.
Съпругата на покойната музикална икона сподели кратко видео на дъщеря им и единствено дете заедно, в серия от снимки през годините, на фона на в парчето “Little Wonder” от албума Earthling на Боуи от 1997 г.
Иман озаглави публикацията си в Instagram: “Честит рожден ден, малко чудо, Бог ни благослови с най-големия подарък: теб!” Филантропът, бизнес дама и бивш супермодел добавя: “Пожелавам ти да имаш най-великия рожден ден.”
Иман не е единствената, която споделя скъпи спомени в семейството. Самата Лекси често използва Instagram, за да си припомня миналото, като как е свирила на клавирите с покойния си баща. Направи го на седмата годишнина от смъртта му.
Тя озаглави сладкия клип: “Днес преди седем години. Липсваш ми”. Лекси често пропомня с последователите си творчеството на баща си. Освен това тя продава собствените си произведения на изкуството онлайн. По-рано тази година тя разкри също, че е наследила певческия му талант, като показа как пее някои от най-известните песни на Боуи.
Видео, споделено в YouTube, ни разкрива как Лекси пее “Starman” от 1969 г., която е от албума The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars.
Що се отнася до съпругата на Боуи – Иман, тя често говори за за кончината на музиканта, като казва, че винаги ще го смята за свой съпруг. Той почина на 10 януари 2016 г., само два дни след 69-ия си рожден ден, след тежка битка с рака.
“Никога няма да се омъжа повторно”, каза тя пред Net-a-Porter. “Онзи ден споменах съпруга си пред познати и те ми казаха: “Имате предвид покойния ви съпруг?” Казах, не, той винаги ще бъди мой съпруг.”
Тя признава: “Чувствам се много самотна. Но искам ли връзка? Не мога да кажа никога, но не, не сега.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актрисата Снежана Макавеева претърпя тежка операция СНИМКА

Последният сезон на “Сървайвър” се оказа с не особено голям рейтинг, но пък с множество травми за участниците. И актрисата Снежана Макавеева претърпя спешна операция на крака след финала на сезона и в момента ходи с патерици. По време на играта през април тя претърпя серия от тежки контузии. Блондинката, […]

Subscribe US Now