Актрисата Снежана Макавеева претърпя тежка операция СНИМКА

Последният сезон на “Сървайвър” се оказа с не особено голям рейтинг, но пък с множество травми за участниците. И актрисата Снежана Макавеева претърпя спешна операция на крака след финала на сезона и в момента ходи с патерици.

По време на играта през април тя претърпя серия от тежки контузии. Блондинката, която се хвърля с рогата напред във всички игри, сцепи вежда по време на драматична битка, като ѝ бяха направени три шева, а минути след това счупи палец на крака и навехна китка.

“Някой иска ли битка?”, обърна се тя към приятелите си в социалните мрежи. “Голямо бедствие избедствах в този “Сървайвър”! Оцелявам ден за ден!”, дори успя да се пошегува актрисата в риалитито.
Няколко седмици преди това Божана Кацарова, която също взе участие в последния сезон на “Сървайвър”, счупи крака си. Преди няколко дни актьорът Филип Буков счупи пръста си по време на екстремен спорт. Оттам тръгна приказката, че това шоу е прокълнато и всички участници ги застига нещастие./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Наистина ли Дженифър Лопес изглежда така

Наскоро Дженифър Лопес навърши 54 и това е още един повод да се възхитим колко забележително изглежда тя за годините си. Разбира се, за всеки е ясно, че за да поддържа фигурата си певицата тренира и се храни здравословно, а за бъде кожата ѝ все така стегната, полага грижи с […]

Subscribe US Now