Наистина ли Дженифър Лопес изглежда така

Наскоро Дженифър Лопес навърши 54 и това е още един повод да се възхитим колко забележително изглежда тя за годините си. Разбира се, за всеки е ясно, че за да поддържа фигурата си певицата тренира и се храни здравословно, а за бъде кожата ѝ все така стегната, полага грижи с различна козметика.
Самата Джей Ло има собствена козметична марка – JLo Beauty и неведнъж е показвала продуктите в Instagram профила си. Надниквайки в него откриваме и ново видео, в което певицата показва как се грижи за кожата си. Както можем и да предположим, тя залага на продукти на JLo Beauty, сред които са серум и хидратиращ крем със слънцезащита.
“Скоро празнувах рожден ден и се чувствам по-добре от всякога. Това съм аз, с натурално лице и без грим”, пише Дженифър Лопес към поста си в Instagram. Това, което тя най-много изтъква, е, че видеото не е обработвано, няма филтър и ретуш.
Някои от последователите на певицата обаче не са много убедени, че тя в действителност изглежда толкова безупречно. Въпреки че скептиците са на мнение, че Джей Ло “изглежда фантастично” и “по-млада от 54”, по-скоро не вярват, че за видеото няма специално осветление или филтър.
“Виждал съм други нейни снимки и тя изглежда по различен начин от този. Не казвам, че не изглежда невероятно, но това е малко подвеждащо”, пише в един от коментарите.
Друг коментиращ пък насърчава Дженифър Лопес да се покаже естествена и без филтри и да не заблуждава феновете си.
Защитници на певицата, естествено, също изразяват мнение, като един от тях не пропуска да ѝ направи комплимент, че сияе “отвътре навън”. Друг пък отбелязва, че за своите 54 години Джей Ло е толкова естествена и красива и именно заради това хората ѝ завиждат и я мразят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Оливия Родриго е секси в малка червена рокля

За своите крехки 20 години Оливия Родриго вече е във вихъра на кариерата си. На миналогодишните награди Грами тя си спечели цели три грамофончета и оттогава работи усилено по следващия си албум. Guts се очаква през септември, а за него певицата загатва, че е изповед за трудностите на съзряването и […]

Subscribe US Now