Диона се опипва с друга жена пред камерата! Призна колко силикон е сложила в пазвата си ВИДЕО 18+

Бившата рапърка и настояща фолк звезда Диона отново провокира вниманието с последното си интервю, което й взе инфлуенсърката Стела Павлова. Двете дами решиха да си мерят силикона и пред камерата започнаха да се пипат и мачкат взаимно гърдите си.

За първи път Диона си призна, че е напълнила пазвата и назова колко точно силикон си е сложила. Но никога няма да повярвате на какво се дължи факта, че са циците й са по-меки от на другите жени. 
Стела отново влезе в ролята на звезден репортер в известен столичен клуб, където от два месеца прави интересни и забавни видеа за Тио ток. Там тя ни среща с известни и безизвестни, а разговорите им винаги ни карат да се забавляваме от сърце. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Planeta by Eleven Club (@planeta_by_eleven_club)

Наскоро Стелчето приклещи Диона преди да излезе на сцената и пред камерата заговори за огромните гърди на певицата. на око прецени, че си е сложила 350 кубика, а Диона й позволи да ги пипне с ръце. 
“Твоите са по-меки от моите, защо”, живо се поинтересува инфлуенсърката. “Защото съм с един градус по-топла”, отвърна й изпълнителката на “Филмарка”. Жените от ромски произход се славят, че във влагалището са с няколко градуса по-топли. Вероятно Диона е имала това предвид при отговора си, тъй като тя никога не е крила истинския си произход./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Нов удар срещу Амбър Хърд

Малко повече от месец след като загуби делото за клевета от Джони Деп, Амбър Хърд е поставена пред ново съдебно предизвикателство. Застрахователната компания New York Marine and General Insurance Co иска съд в Калифорния да се произнесе дали трябва да плати по полица на актрисата, след като тя не успя да се защити и […]

Subscribe US Now