Култова фолк звезда пострада тежко, ръката й е… СНИМКА

През адски мъки преминава в момента култовата фолк звезда Екстра Нина. Изпълнителката на “Затвори очи” е пострадала и в момента носи шина на дясната си ръка.

Емблематичната фолк звезда призна, че болката е неописуема, но вярва, че й предстоят по-добри дни в бъдеще. 
Гласовитата изпълнителка пусна своя снимка в социалните мрежи, на която дясната й ръка е с шина. Това доста притесни нейни приятели и почитатели, които поискаха повече информация за състоянието й. 

Оказа се, че Нина е разтегнала сухожилие и това е наложило спешна медицинска помощ. “Доста боли, ама ще мине”, жалва се Нина в мрежата. 
В последните години тя се изявява като певица в Турция, а кариерата си в България е занемарила, след като на пазара се появиха по-млади и амбициозни момичета, които са готови на всичко, за да успеят и да станат популярни. Този маниер не се нрави на Екстра Нина, както и на всички нейни колеги от зората на фолка, които пробива с глас, а не с пари и визия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гъзар! Наум Шопов яхна автомобил за 100 бона

Актьорът Наум Шопов подкара мощен автомобил марка „Тесла” за малко над 100 бона, пише „Галерия”. За да се сдобие с поредния звяр в гаража, той е наел екип от специалисти, осигуряващи му кола от най-висок клас – електричка, в бял цвят и с ултралуксозен салон, отново в светли нюанси. Едно от […]