Какво се случва с Доналд и Мелания Тръмп, след обвиненията на порноактрисата Сторми Даниелс

В края на миналата седмица съдът в Манхатън, Ню Йорк, повдигна обвинение на Доналд Тръмп след разследване на подкуп на порноактрисата Сторми Даниълс. Порноактрисата, чието истинско име е Стефани Клифърд, твърди, че е получила пари, за да не разкрива свой сексуален контакт с бившия американски президент през 2006 г.
Така Тръмп стана първият бивш държавен глава на САЩ, срещу когото е повдигнато обвинение в престъпление. Той е кандидат президент и за предстоящите избори през 2024 г.
Вчера, 3 април. Доналд Тръмп се отправи на историческото си постпрезидентско пътуване от Мар-а-Лаго до Ню Йорк без компанията на бившата първа дама Мелания Тръмп или сина си Барън. Тръмп отлетя за Ню Йорк в навечерието на множество обвинения в разследването на Сторми Даниелс. Той пътува с редица близки сътрудници, сред които Дан Скавино, бившият сътрудник на Белия дом Марго Мартин и съветникът Джейсън Милър.
Някои от помощниците на бившия президент бяха забелязани да се качват на неговия Боинг 757 за полет, чиито действия в самолета са предавани на живо по кабелните мрежи. Пътуването идва, след като стана ясно, че Тръмп добавя още един адвокат към отбора си от защитници – адвокатът по наказателни дела в Ню Йорк Тод Бланш. Той преди това представляваше бившия председател на кампанията на Тръмп Пол Манафорт, който беше вкаран в затвора по обвинения в корупция.
При кацането си в Ню Йорк, Доналд Тръмп беше арестуван и предстои да му бъдат взети пръстови отпечатъци по делото на Сторми Даниелс в наказателния съд в Манхатън. Порноактрисата твърди, че е имала сексуална връзка с Тръмп през 2006 г., месец след като Мелания ражда Барън, който сега е на 17. Тя говори в защита на Тръмп по време на скандала Access Hollywood в края на кампанията му през 2016 г. Въпреки отсъствието на Мелания Тръмп в тези трудни за съпруга ѝ времена, според източник на Daily Mail бившата първа дама подкрепя Тръмп.
“Г-жа Тръмп е силна. Тя е съсредоточена върху семейството си и застава зад съпруга си, както винаги”, каза източникът. “През последните 7 години левицата направи множество опити да оклевети и атакува семейството й и това е само последният опит да го свалят.”
И въпреки че всики конкретни обвинения все още не са известни, CNN съобщава, че Тръмп е заплашен пред повече от 30 и те са свързани най-вече с бизнес измами. Тръмп твърди, че е “напълно невинен” и няма да се откаже от президентската надпревара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нови свидетели на побоя над Диана Димитрова: Знаем какво се случи, време е да ви го кажем!

Продължава с бясно темпо – така спокойно можем да определим развоя на събитията около побоя над актрисата Диана Димитрова. Особено сега, след като се появиха и съвсем нови свидетели на случилото се между нея и Юлиан Вергов. След като прокуратурата отказа да образува досъдебно производство за престъпление от общ характер, […]