Папи Ханс изненадващо: Приключих със… ВИДЕО

Папи Ханс си пада по изненадващите признания, независимо дали става дума за поредното му парче или пък за личния живот. Изпълнителят наскоро направи онлайн премиера на клипа към песента си “Момиче”, а това, което призна, предизвика сериозна вълна от коментари в мрежата.

Оказа се, че с “Момиче”, на чийто клип режисьор е Димитър Георгиев, Константин Трендафилов, както е истинското име на певеца, слага край на уникалната си серия от 12 авторски песни.
Хейтъри попиляха Папи Ханс заради секс истории със… ВИДЕО
“Този проект беше най-трудният в живота ми. Благодаря ви, че бяхте с мен през последните 12 песни. За мен значеше много. Дано съм докоснал и вас с поне една песен. А сега е време за почивка. И турне”, споделя той.

Папи Ханс полудя по тази секси мацка, а гаджето му… СНИМКИ 18+
“12”. Всяко приключение трябва да приключи някога. И с издаването на първия ми албум, слагам края на това. Трябваше да го кръстя по друг начин, но го смених. Защото 12 е това, което ми остана – 12 месеца и 12 песни, които се оказаха повече месеци, повече песни, и пътешествие, за което не бях готов, но се радвам, че изживяхме заедно. Почти ми се плаче от идеята, че това тази серия свършва след броени дни. Но и се усмихвам пред това какво предстои”, откровен бе пред феновете си Папи Ханс./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Откровенията на Емили Ратайковски и Джулия Фокс за секса

След раздялата си със Себастиян Беър-Маклард, Емили Ратайковски започна все по-често да попада в полезрението ни. Нещо, което не бе точно така през последните две години. Сега обаче Ратайковски сякаш е готова да отвори нова страница в живота си. Едно от новите ѝ начинания е подкастът ѝ High Low with EmRata, […]