Откровенията на Емили Ратайковски и Джулия Фокс за секса

След раздялата си със Себастиян Беър-Маклард, Емили Ратайковски започна все по-често да попада в полезрението ни. Нещо, което не бе точно така през последните две години.
Сега обаче Ратайковски сякаш е готова да отвори нова страница в живота си. Едно от новите ѝ начинания е подкастът ѝ High Low with EmRata, в който кани различни гости, за да обсъждат какво ли не. Без цензура или филтър.
Последният гост на Емрата бе друг модел, който също често попада в полезрението ни, но с екстравагантните си тоалети – Джулия Фокс. В разговора им бяха засегнати доста теми, като например тази със секса.
И така разбираме, че Джулия Фокс в момента въобще не се вълнува от секса, като отдава това на предишните си връзки и опит. Докато Емили е на другия полюс, но смята, че хората правят грешката да сексуализират някоя жена и да си мислят, че тя много обича секса, а всъщност това въобще да не е така.
От разговора разбираме и как двете се справят с отглеждането на синовете си. Емили Ратайковски казва, че синът ѝ обожава да си играе с камиончета, багери, трактори и всичко, което е на колела. Ето защо тя е решила да му купи кукла и чаен сервиз за деца с идеята да уравновеси нещата.
Фокс също споделя, че синът ѝ обича да си играе с камиончета, но също така и да бута количка с малка кукла в нея. Оказва се, че и двете майка са купили на синовете си и розови колички, пише Fox News. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Джиджи Хадид напусна Twitter

След като Илон Мъск най-накрая завърши сделката за придобиването на Twitter, очакваме да разберем какви промени ще въведе. Поне към момента има един куп спекулации и предположения за това какво точно милиардерът ще промени в социалната мрежа. Като например, че ще таксува известните личности, които искат профилът им да бъде […]