Диана Димитрова за коментарите на Владимир Карамазов по неин адрес

Владимир Карамазов беше гост в предаването “Важните говорят” по радио Фокус”. Там той говори за наградата си Икар, за “Опашката” от Захари Карабашлиев и оценката за постановката на президента Румен Радев. Сподели и, че след 20 г. в театъра, вече се оттегля.
Освен това обаче, актьорът коментира и скандалите в Народния театър “Иван Вазов” и тези около разкритията на актрисата Диана Димитрова. Преди няколко седмици във Facebook публикация тя заяви, че преди пет години е станала жертва на насилие от свой колега “авторитет” и то пред очите на целия снимачен екип на “Откраднат живот”.
По думите на Владимир Карамазов, той е наясно за конфликта и може да кажа, че нещата изобщо не са такива, каквито Диана Димитрова ги назовава.
“Аз засега мисля, че точно като започнат всички тези разкрития, хората ще научат много неща, които това момиче в момента ги спестява. Не мога да разбера защо. Не мога да разбера защо тя отива натам. Наистина не мога. Това нещо за мен е непонятно. Защото тя в цялата тази история тя също има вина, и то не малка. И интересно как така един човек хваща да прави някакъв скандал, наистина не мога да схвана”, сподели в предаването Владимир Карамазов.
Изказването на актьора по адрес на Диана Димитрова, очевидно никак не се е харесало на актрисата. Тя използва своя Facebook, като открито нападна Владимир Карамазов.
Диана Димитрова започва поста си с думите, че е слушала интервюто на Владимир Карамазов. Пише, че не го познава в личен план и че имат разменени по няколко реплики извън сцените, които са заснели. Уточнява, че през 2017 г. (по време на инцидента), той не е бил част от екипа на продукцията (“Откраднат живот”).
“Сигурно ми е следил телефона… или ми е светил, без аз да знам. Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в детайли. От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор, започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста” След 5 години? ”, оставям сами да прецените, какво означава възклицанието ”А” и каква претенция за ерудираност носи. (по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете)”, пише Диана Димитрова.
Завършва с думите, че съжалява, че Карамазов се отказва от актьорската професия, но не мисли, че е голяма загуба.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Потрес! Емили Тротинетката се ожени за... двама СНИМКА

Ако си мислите, че Емили Тротинетката вече няма с какво да ви изуми, лъжете се. Този път като по чудо не става дума за изцепки по магистралите, а за динамиката в личния й живот. Наскоро блондинката разкри в социалните мрежи, че в живота й има нова любов, но за изненада на мнозина, […]

Subscribe US Now