Голи момичета налазиха Виктор Стоянов, той призна по колко пъти го прави на ден… СНИМКИ

Около Виктор Стоянов става все по-горещо, но причината не е само снощния финал в романтичното риалити “Ергенът”, в който стана ясно, че той си избира Виктория. Оказва се, че покрай него и преди това интереса е бил не по-малък. Фитнес маниакът буквално е заливан от неприлични предложения, и най-вече снимки.

Фенки на най-желания тв ерген в момента не спират да му изпращат горещи кадри, на които без скрупули се показват така, както майка ги е родила.
Александра и “Ергенът” Виктор са гаджета? Тя го запозна с баща си и… СНИМКА

Освен това наскоро, в предаването, Виктор призна и колко пъти може да прави секс на ден, което допълнително подгря страстите пред малките екрани. Отговорът е внушителен – по шест пъти и то неведнъж.
Блага от “Ергенът” пак свали гащите, показа интимен татус СНИМКА 18+
В скорошно интервю той признава, че има толкова богат архив от кадри на голи момичета, че спокойно би могъл да обучи и някой гинеколог. Колко точно е богат този архив и дали познанията на Виктор Стоянов действително са толкова пространни, колкото убедено звучи той, вероятно времето ще покаже чрез някоя от спътниците в живота му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ужас! Нападнаха дъщерята на Теа Минкова, докато е във... СНИМКИ

Теа Минкова наскоро е имала доста неприятен инцидент, но и не го скри от последователите си в социалните мрежи, които така и така следят всяка нейна крачка. Преди дни приятелката на Наум Шопов и дъщеричката им Амая са преживели нещо, което няма да запомнят с хубаво в столичен мол. Момиченцето отишло […]