Това Годжи ли е?! Музикантът от Ку-ку бенд се ошишка, никой не може да го познае ВИДЕО

Музикантът от Ку-ку бенд Георги Милчев – Годжи не е от най-активните в социалните мрежи, но пък последното му клипче отприщи вълна от коментари. Забавният музикант втрещи с външния си вид, а някои дори не успяха да го познаят. 

Той е подходил с чувство за хумор при заснемането на любителското клипче и в действителност е забавно, но пък промяната във външния вид е осезаема и няма как да я подминем. 
 

“Представим ви новите вталени ризи на най-модерната българска фирма “Мишлен”, които са с отвори за проветряване”, казва Годжи в клипчето. Ясно се вижда, че е издул корема си и видимо дрехата не е за неговите размери. 
“Това Годжи ли е? Кога успя да качи толкова много килограми?! много е остарял, не можах да го позная”, гласи един от коментарите в мрежата. Хитовият музикант от Ку-ку бенд е качил драстично килограми навсякъде, а запознати издават, че има здравословни проблеми, които го мъчат и е станал трудно подвижен, досущ като шефа си Слави Трифонов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Орхан Мурад нанесе жесток удар на Сузанита след раждането... СНИМКИ

Разривът в семейството на Сузанита втрещи мнозина, но към днешна дата нито тя, нито майка й се вълнуват от това, което се случва с баща й Орхан Мурад. Откакто се разведе с Шенай, Орхан Мурад обърна гръб и на нея, и на щерка си, която на 15 ноември го направи дядо, след […]

Subscribe US Now