Не е за вярване кой се оказа бащата на Людмила от “Ергенът” СНИМКА

Крушката си има опашка, са казали хората, а тези думи вече могат да се срещнат много често в коментари в социалните мрежи. Причината – бащата на Людмила от “Ергенът”, който се оказа и автор на творбата, наречена “Викът на украинската майка”, която предизвика поредните бурни реакции сред обществото.

Авторът Неделчо Костадинов признава, че проекта е от 2019-та година, но впоследствие се оказа, че той е интересен и с нещо друго – дъщеря му Людмила участва в “Ергенът” и определено го раздава доста скандално на моменти, не по-малко, отколкото успява да постигне като ефект и татко й.
Людмила от “Ергенът” в лют скандал с наш актьор, който й нанесе жестока обида ВИДЕО

Във виртуалното пространство се появи и снимка, на която Неделчо носи на конче 4-годишната си дъщеря, която гледа малко ядосано, незнайно защо.

Въпреки че вече не е част от риалити формата, Людмила бе една от най-колоритните участнички в него. И сега по всичко изглежда, че вниманието към нея, под една или друга форма, ще се задържи още малко. 
Людмила от “Ергенът” се оказа доста гореща в мрежата СНИМКА 18+

Баща й, Неделчо Костадинов, е автор и на наградите “Златен ритон”, връчвани за българско документално и анимационно кино./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Куп звезди влюбени в обектива на Кирил, той мечтае за корица на Вог СНИМКИ

Фотографът Кирил Александров е новият любимец на звездите в България. Пред обектива му застават популярни лица от родния шоубизнес, сред които Емануела, Теди Александрова, Галин, Мариана Маринова, Ива Атанасова, Биляниш, Лорена, Кристиана, Ави Бенеди и много други. Признава, че неговата голяма страст е модата, но в България да се занимаваш […]

Subscribe US Now