Хванаха Камелия в нагла кражба, скандалът е огромен ВИДЕО

Фолк певицата Камелия бе изловена в много нагла кражба, което ще й коства много. Може дори да й се наложи да плати 20 000 евро, за да откупи издънката си и да си спести съдебни дела.

Фейсбук страницата “Поп фолк-News” алармира за престъплението и остави доказателства, които уличават певицата в измама. 
Преди броени дни секси звездата представи трио с актуалните изпълнители Торино и Пашата. Песента им “План Б” се радва на голям интерес, но се оказа крадена. Затова алармират от страницата за попфолк в социалните мрежи. 
 

“Хубаво крадете, но не се ли замисляте, че това е балкански хит с над 100 милиона гледания и всеки втори ще забележи кражбата. Да бяхте чопнали само идеята, а не да крадете цялата песен от-до. А на наглите пишман “автори” написани под клипа им предлагам да си намерят друго занимание, защото за текстописци, композитори и аранжори… не стават. Силно се надяваме всичко да стигне до албанските автори и да си намерите майстора, защото е срамота да правиш такава нагла кражба през 2022 година”, гласи съобщението. 
 

Песента беше обявена като авторска. Музиката е дело на Иван Тишев, Тодор Димитров и Павел Денов. Текстът пък също бил написан от двамата напористи изпълнители. Уви, истината се оказа съвсем друга. 
Фенове подозират, че Камелия е въвлечена в кражбата несъзнателно. Тя получила покана да се включи в песента и въобще не подозирала, че “авторите” са откраднали музиката, като в началото са вмъкнали само малка част от нейния хит “Луда по тебе”, за да има различна от авторската песен нотка. 
“Ако беше с пълни права щеше да пише името на албанските автори, второ щеше да се изръсят доста за кавър на този голям балкански хит, трето щеше да направят високо бюджетен клип, четвърто Торино и Пашата като нови артисти едва ли биха дали над 20к евро за албански кавър, защото знаем, че няма начин да го избият и очевидно по-лесно е било да откраднат. Няма никакви изгледи за кавър, но за нагла кражба…”пише още администраторът на страницата.
Чуйте двете песни и преценете дали има прилика. ./show.blitz.bg
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
 

Източник: blitz.bg
Next Post

"На кафе" започна без Гала! Водещата претърпя инцидент на пътя, ето кой я спасява

Тази сутрин “На кафе” стартира без емблематичната си водеща Гала. Оказа се, че тя е претърпяла инцидент по пътя към студиото.  На екран не се появи и един от панелистите на сутрешното предаване, тъй като веднага скочил и отишъл да помага на плевенчанката.  Гала се появи в ефир с няколко […]

Subscribe US Now