Заедно ли са отново Меган Фокс и Machine Gun Kelly

През февруари Меган Фокс накара всички да повдигнат вежди от учудване, когато цитира част от песента на Бионсе “Pray You Catch Me”, с която намекваше, че Machine Gun Kelly ѝ е изневерил.
Поведението на актрисата и модел стана още по-странно, когато премахна всички снимки на годеника си от Instagram, а в последствие изтри абсолютно всичко от профила си. Спекулираше се, че между двойката е намесен и трети човек – китаристка Софи Лойд, с която се предполагаше, че Machine Gun Kelly е изневерил. И двамата обаче отрекоха всички обвинения. А когато самата Меган Фокс за кратко се завърна в Instagram на 19 февруари, увери феновете, че изневяра наистина няма.
Оттогава нямаше и много нова информация какво се случва с актрисата и музиканта, но сега изглежда, че нещата между тях се оправят. Във връзката им явно все още гори пламъкът на любовта, доказателство за което е, че са били забелязани отново заедно.
От TMZ са се сдобили със снимки, които разкриват, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са на Хавай, където са били на вечеря. Въпреки че според информацията двойката не си е разменяла целувки, самият факт, че прекарват време заедно е добър знак. Кой знае, нищо чудно след още малко време двамата да продължат връзката си все едно нищо не се е случило.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В какво обвини бившия си Оливия Уайлд

Драмите между Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис след раздялата им бяха доста неочаквани и поне към момента няма изгледи да приключат. Според документи, подадени в съда, актрисата твърди, че бившият ѝ съпруг не е плащал никаква издръжка за двете им деца, откакто са се разделили, пише The Balst. Уайлд твърди също […]